+36 20 330 2333 info@kritic.hu

Holisztikus weboldal a legjobb keresési pozícióért

A holisztikus weboldal tervezése esetén, szakértő csapatunk minden részletre odafigyel annak érdekében, hogy az egész webhely összhangban legyen és összehangolt élményt nyújtson a felhasználók számára. Megrendelőink weboldalát a legfrissebb Google algoritmus figyelembevételével tervezzük.

Tervezés és elrendezés

Gondoskodunk arról, hogy a webhelyed ergonomikus legyen, könnyen navigálható és áttekinthető. A menük, gombok és linkek legyenek jól láthatóak és könnyen elérhetőek. Ügyelünk a megfelelő színpaletta, betűtípusok és vizuális elemek használatára, hogy harmonikus és vonzó megjelenést biztosítson a Kritic Ügynökség által tervezett Design weboldal nemcsak felhasználói, hanem keresőmotor szinten.

Felhasználói élmény és interakció

Az ügynökségünk gondoskodik az általa tervezett weboldalak reszponzív megjelenéséről, gyors és hatékony működéséről a különböző eszközökön és böngészőkben. 

Biztosítjuk, hogy az ügyfelek könnyedén és gyorsan kapcsolatba lépjenek cégeddel a weboldalon keresztül, választ kapjanak gyorsan és szakszerűen az ügyfélkérdésekre és visszajelzésekre. Lehetővé tesszük a potenciális vásárlók és keresők által preferált értékelések, vélemények, visszajelzések lehetőségét a bizalom és a Brand építése érdekében.

Testreszabás és személyre szabás

Úgy tervezzük meg weboldaladat, hogy a webhely személyre szabható legyen az ügyfelek számára.  Lehetőséget teremtünk a beállítások testreszabására, például nyelv, preferenciák, vásárlási attitüd szerint. Megjelenítjük a releváns ajánlatokat és tartalmakat az ügyfelek korábbi viselkedése és preferenciái alapján. Ezeknek a beállítási és testreszabási lehetőségei megteremtik a keresőrobotok által díjazott oldalélmény potenciálját, ami az organikus keresést támogatja.

Analitika és optimalizálás

Analitikai eszközök segítségével nyomonkövetjük a webhely teljesítményét és a felhasználói viselkedést. Az analytikai adatok alapján azonosítjuk a website gyengén teljesítő pontjait. Létrehozzuk a stratégiai tervet a webhely fejlesztésére, optimalizálási lehetőségeire a felhasználói élmény javítása érdekében.

Alkossunk együtt egy szép és optimalizált weboldalt ami a cégedet képviseli!

Lenyűgöző

Weboldalak

Webdesign és fejlesztés

Készülj fel egy lenyűgöző és könnyen navigálható weboldalra, amely megtestesíti márkád személyiségét és elismerést szerez ügyfeleid körében

Egyedi grafikai tervezés

Kreatív grafikai tervezőink igazán egyedülálló és professzionális vizuális tartalmat készítenek, hogy kiemelkedj a tömegből

SEO - Keresőoptimalizálás

Nemcsak egy felhasználóbarát webhely sikeres fejlesztésén dolgozunk, hanem  weboldalad magasszintű organikus elérésében is.

On-page és off-page taktikákkal segítünk a keresőmotoroknak megtalálni a webhelyet azáltal, hogy növeli annak jelenlétét az organikus keresési eredmények között.

Reszponzív - több eszközre tervezett weboldal

Izgalmas, gyorsan fejlődő, felgyorsult világban élünk. A fogyasztók eltérő képernyőmérettel, felbontással és operációs rendszerrel (mobil, táblagép, tévé, játékkonzol stb.) szörföznek az interneten. 

Ahhoz, hogy azonnal hozzáférjünk az online térben található információkhoz, ma már elképzelhetetlen egy jó weboldal optimalizálás nélkül.

KRITIC szolgáltatásai

Digitális marketing szolgáltatások

Social Media kampánykezelés

Közösségi média marketing

E-mail marketing kampánykezelés

Tartalommarketing / SEO szöveg

VIDEÓ Kampánykezelés

Google PPC kampánykezelés

Google Shopping kampánykezelés

Social Media PPC

Teljesítménymérés + Analitika

Weboldal fejlesztés

Weboldal tervezés

SEO Keresőoptimalizálás

Stratégiai tanácsadás

Éves marketing stratégia tervezés

Éves akcióterv megtervezése

Nyomtatott promóciós termékek

Nyomtatott termékek kivitelezése

Rendezvényszervezés

Céges események szervezése