+36 20 330 2333 info@kritic.hu

Mi tudjuk, hogy a sikeres vállalkozásnak kiemelkedő megjelenésre van szüksége

A KRITIC, egy teljes szolgáltatáspalettával rendelkező digitális marketing ügynökség, amely teljesítménymarketingre szakosodott a vállalkozások növekedése érdekében. 

Ezt holisztikus megoldásokon keresztül tesszük, amely magában foglalja a a céget átölelő globális stratégiai tervezést, teljesítménymérést és analitikát, keresőbarát (SEO), a legjobb felhasználói élményt nyújtó weboldalak tervezését, tartalommarketinget, keresőmarketinget (SEM), közösségi média marketinget az e-kereskedelmi weboldalak fejlesztését, kiegészítjük fizetett Ads hirdetésekkel (Google; Social Media platformokon) PPC-optimalizálással és kezeléssel, valamint kombináljuk a konverziós arány optimalizálásával Bővebben >>

Ügynökségünk azonosul vállalkozásod céljaival, kreatív megoldásokat kínál, adatokra épít, testreszabott stratégiákat alkalmaz és eredményeket hoz cégednek

Felpörgetjük céged bevételét és eladási statisztikáját

Válassz, melyik digitális marketing területen keresel segítséget!

Tanácsadás

B2B és B2C

Stratégiai

tervezés

Márkaépítés

B2B és B2C

Innovatív

megoldások

online

hírnév javítás

web

design

egyedi weboldal

tervezés

SEO

keresőoptimalizálás

SEO

szövegírás

Tárhely + domain

szolgáltatás

Közösségi média

stratégi

Közösségi média

márka menedzsment

Közösségi Média

marketing

Közösségi média

akcióterv

Tartalom

menedzsment

Wordpress

website tervezés

responsive

mobilbarát weboldal

fizetett hirdetési

stratégia

PPC digitális

kampánykezelés

Google shopping

kampánykezelés

e-mail marketing

kampánykezelés

animációs videó

gyártás

design kreatív

gyártás

videó

gyártás

videó

kampánykezelés

offline

kampánykezelés

nyomtatott

promóciós termékek

Esemény

marketing anyagok

esemény

szervezés

rendezvény

marketing

Érj el sikereket a KRITIC ügynökséggel!

Te fókuszálj az üzlet tevékenységére, mi a marketingre!

Ha Te is hatékonyan szeretnéd növelni céged online jelenlétét és maximalizálni az üzleti eredményt, akkor kérj támogatást KRITIC ügynökségünk magasan képzett online és offline szakértőitől. Levesszük a válladról a gondot, neked több időd marad az üzleti tevékenységgel foglalkozni, mi viszont egy újabb sikertörténetre fókuszálunk.

Célunk az, hogy segítsük szerződött partnereink digitális térben kitűzött céljait elérni, valamint megvalósítani a számára megfelelő eredményeket és elvárásokat.

Holisztikus megoldások az exponenciális növekedésért

Stratégiai tervezés

Az ügynökség alaposan megérti a vállalkozás céljait, piacát és versenytársait, majd stratégiai terveket dolgoz ki a digitális marketing tevékenységek optimalizálására. Ez magában foglalhatja a célközönség meghatározását, a versenyképes kulcsszavak kutatását, a különböző platformokon történő tartalomstratégia kidolgozását és a konverzió optimalizálást.

Teljesítménymérés és analitika

A KRITIC rendelkezik a legújabb analitikai eszközökkel és technológiákkal, amelyek lehetővé teszik a teljesítmény mérését és az adatok elemzését. Ez segít az ügynökségnek azonosítani, hogy melyik marketingeszköz vagy kampány működik a legjobban, és mely területeken lehet javítani a hatékonyságot.

Tartalommarketing

A KRITIC kreatív tartalomstratégiát alkalmaz, amely magában foglalja a minőségi tartalom létrehozását és terjesztését a célcsoportok számára. Ez lehet blogbejegyzések, videók, infografikák vagy más típusú tartalmak. A tartalommarketing segít a vállalkozásnak az értékesítési csatornák kiszélesítésében, a márka tudatosságának növelésében és a vásárlói elkötelezettség megerősítésében.

Keresőoptimalizálás - SEO

Az ügynökség tapasztalt SEO szakemberekkel rendelkezik, akik képesek optimalizálni a vállalkozás webhelyét a keresőmotorok rangsorolásának javítása érdekében. Ez magában foglalja a kulcsszókutatást, a webhely szerkezetének optimalizálását, a tartalom optimalizálását és a linképítést. Az eredmények a jobb láthatóság, a látogatók növekedése és a magasabb konverziós arányok lehetnek.

Keresőmarketing - SEM

A KRITIC hatékonyan használja a keresőmarketinget, beleértve a fizetett keresőhirdetéseket (PPC) és a keresőhálózati hirdetéseket (display hirdetések). Ez a módszer gyors eredményeket és nagyobb láthatóságot biztosít a keresőmotorokban, ami növeli a látogatók számát és a konverziós arányokat.

Közösségi média marketing

 Az ügynökség segít a vállalkozásnak hatékony közösségi média stratégiát kialakítani és végrehajtani. Ez magában foglalja a közösségi média profilok kezelését, a tartalomtervezést és a követőkkel való aktív kapcsolattartást. A közösségi média marketing segít a vállalkozásnak a célcsoportok elérése, a márka tudatosságának növelése és a közösségi elkötelezettség erősítése.

Online marketing stratégia

KRITIC szolgáltatásai

Digitális marketing szolgáltatások

Social Media kampánykezelés

Közösségi média marketing

E-mail marketing kampánykezelés

Tartalommarketing / SEO szöveg

VIDEÓ Kampánykezelés

Google PPC kampánykezelés

Google Shopping kampánykezelés

Social Media PPC

Teljesítménymérés + Analitika

Weboldal fejlesztés

Weboldal tervezés

SEO Keresőoptimalizálás

Stratégiai tanácsadás

Éves marketing stratégia tervezés

Éves akcióterv megtervezése

Nyomtatott promóciós termékek

Nyomtatott termékek kivitelezése

Rendezvényszervezés

Céges események szervezése