+36 20 330 2333 info@kritic.hu

Közösségi média marketing szolgáltatások

Naprakész online tudással várjuk megkeresésedet weboldalunkon megtalálható bármelyik social platform hatékony kezelésével kapcsolatban.

 

Mi tudjuk hogyan kell eredményesen optimalizálni a közösségi média platformokat, hogy a lehető legjobb produktivitást érjük el. A professzionális tartalomkészítés a közösségi média sikerének kulcsa. Csapatunk kreatív és tapasztalt tartalommarketing szakemberekből áll, akik stratégiai megközelítéssel, izgalmas és releváns tartalmakat terveznek céged közösségi oldalaira. 

A közösségi média marketing nem csak a posztolásról szól. Mi egy stratégiai megközelítést alkalmazunk, amely a vállalkozásod céljaihoz és értékeihez igazodik. Kialakítjuk a megfelelő tartalmakat, üzeneteket, és hatékonyan kezeljük a kampányokat.

A kampányokat folyamatos kontroll alatt tartva elemzéseket készítünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy azonnal reagáljunk és finomítsuk a stratégiákat, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Nálunk mindig nyomon tudod követni az online jelenlét növekedését és a konverziós arányok változását.

TikTok menedzsment

Instagram menedzsment

Facebook menedzsment

Linkedln menedzsment

Pinterest menedzsment

Twitter menedzsment

Social Media stratégia tervezés

Közösségi oldalak marketingkommunikációja

Videógyártási szolgáltatások

Tartalommarketing – tartalomírás és szövegírás

Imagefilm, reklámfilm tervezése és kivitelezése

Kreatívok tervezése és kivitelezése

Csak egy lépés választ el a siker új dimenziójától

Social Media platformok ereje

A titkos fegyver

Nem csak tartalmat készítünk, hanem mesterműveket alkotunk. A cégetek által képviselt üzenetet és értéket olyan mágikus módon ötvözzük a vizuális elemekkel, hogy azok azonnal elvarázsolják a közönséget. A tartalmak – amiket létrehozunk – érzelmekre hatnak, inspirálnak és azonnal kapcsolatot teremtenek a célcsoportotokkal.

De nem csak a varázslatos tartalom a mi erősségünk. A stratégiánk a siker kulcsa. Adataink és elemzéseink alapján kialakítjuk a tökéletes növekedési stratégiát, amely a követői bázisotokat és a konverziókat is folyamatosan növeli. Minden kampányt optimalizálunk, hogy a lehető legnagyobb hatást érjük el és a vállalkozásotokat a csúcsra emeljük.

KRITIC szolgáltatásai

Digitális marketing szolgáltatások

Social Media kampánykezelés

Közösségi média marketing

E-mail marketing kampánykezelés

Tartalommarketing / SEO szöveg

VIDEÓ Kampánykezelés

Google PPC kampánykezelés

Google Shopping kampánykezelés

Social Media PPC

Teljesítménymérés + Analitika

Weboldal fejlesztés

Weboldal tervezés

SEO Keresőoptimalizálás

Stratégiai tanácsadás

Éves marketing stratégia tervezés

Éves akcióterv megtervezése

Nyomtatott promóciós termékek

Nyomtatott termékek kivitelezése

Rendezvényszervezés

Céges események szervezése